BLOG

What’s going on @Mr.Morris?!

NIEUWS2018-06-12T08:01:45+02:00

WHAT’S GOING ON @MR. MORRIS?!

NEW SMOOTHIEBOWLS!

NEW SMOOTHIEBOWLS! ✨ Heb je onze beauties al gespot? Step up your health-game met deze overheerlijke smoothiebowls getopt met vers fruit, granola, noten en zaden! We verwelkomen onze nieuwkomers Dragonfruit Bowl, Coco Loco Bowl en Bali Bowl bij onze classics Green Smoothie Bowl en Acai Bowl. Als je geen honger krijgt bij het zien van deze stunners, weten wij het ook niet meer ... wie komt ze proeven?!

This is Mr.Morris: this is Stephan!

This is Mr.Morris: this is Stephan! Sinds december is hij te vinden bij Mr.Morris en niet meer weg te slaan bij de koffiemachine. Waarom Stephan zo graag bij Mr.Morris werkt? ''De sfeer in de zaak en de kwaliteit van de producten spreken me erg aan en ik ben graag bezig met het verbeteren van mijn barista skills''. Zijn favoriete koffie om te bereiden? ''Een flat white. Daar zit de meeste uitdaging in omdat het lastiger is om het melkschuim perfect te krijgen''. Welcome Stephan, we're happy to have you! ☕⁣

Acai power

Acai power Eén van de nieuwe bowls op het menu van Mr.Morris is deze Acai bowl. Waarom jij deze zou willen eten? Omdat acai mega veel gezondheidsvoordelen heeft! Deze Braziliaanse superbessen zorgen voor een beter brein, een lager cholesterolgehalte en bevatten veel vezels en antioxidanten. Bovendien zijn ze gewoon super lekker. Vooral in combinatie met vers fruit en granola. Een super bowl dus . Dit is één van de nieuwe bowls op het menu van Mr.Morris. Benieuwd welke hij nog meer toegevoegd heeft aan de lijst? You know where to go!

Carnaval Power breakfast

Carnaval Power breakfast Power breakfast of lunch nodig tijdens deze carnaval, of gewoon echt geen zin in alle heisa? We've got you covered! Onze deur staat open voor alle hangover survivors en carnaval ontvluchters; we zijn alle dagen geopend volgens onze normale openingstijden en we doen gewoon lekker normaal See you soon!

Valentijnsdag @ Mr.Morris

Valentijnsdag @ Mr.Morris Valentijnsdag actie | 14 Februari is dé uitgesproken dag om elkaar goed te verwennen! Natuurlijk helpt Mr.Morris hier graag aan mee . Kom jij met je geliefde op valentijnsdag bij ons een koffie drinken, dan krijg je de 2e koffie gratis! Hetzelfde geldt voor al onze gebak en cake. Zoals deze heerlijke exemplaren van Kinny's Kitchen en Bakkerij van planten. Mr.Morris ziet je aanstaande donderdag!

Mr.Morris fashion

Mr.Morris fashion Als je een tijdje Mr.Morris collega's bent dan ontstaat er toch een soort van telepathie. Daar kwamen onze Dominique en Rowi ook achter toen ze beiden toevallig in dezelfde outfit naar het werk kwamen van Distrikt Nørrebro.