MR.MORRIS JUICE DETOX

De Mr.Morris Juice Detox is de perfecte manier om je systeem op te laden met frisse energie. Detox is een afkorting van detoxificatie, ook wel ontgifting of ontslakking genoemd. Het reinigt de organen in je lichaam en brengt geweldige gezondheidsvoordelen!

Tijdens onze detox drink je alleen Mr.Morris juices gemaakt van groenten en fruit. Wanneer je juiced word je systeem overspoeld met vitamines, mineralen en fytonutriënten die helpen je lichaam sterk te maken, er jong uit te laten zien en de strijd aan te gaan met ziekte.

Je kunt zelf kiezen hoeveel dagen je de Mr.Morris Juice Detox aan gaat. Een detox van 1 dag geeft je lichaam al een goede boost. Wil je echter écht de voordelen van detoxen ervaren dan raden wij aan te kiezen voor het 5 daagse Mr.Morris Juice Detox programma.

BESTEL DE MR.MORRIS DETOX

De Detox juices hebben we standaard op voorraad. Ze worden door ons dagelijks vers bereid en ingevroren, zo blijven de vitamine en enzymen het beste bewaard. De juices die je de volgende dag wilt nuttige zet je in de koelkast zodat ze rustig kunnen ontdooien. In de koelkast zijn de juices twee dagen houdbaar, in de vriezer 3 maanden.

Bezorgen

Je kunt de Detox eenvoudig thuis laten bezorgen. We leveren op maandag- t/m vrijdagavond tussen 17:30 en 22:30 met de pakkerdienst Shiplee. Zorg er wel voor dat je het pakket bij de eerste afleverpoging ontvangt, alleen zo kunnen we de kwaliteit van de juices garanderen.

Ophalen

Ophalen bij Mr.Morris kan uiteraard ook tijdens de normale openingstijden.

EEN MR.MORRIS JUICE DETOX DAG ZIET ER ZO UIT:

  • Eén Wake up shot als kickstart in de ochtend
  • Vijf verschillende Mr.Morris Juices van 500ml als ontbijt, lunch, middag snack, diner en dessert

 DE MR.MORRIS JUICE DETOX HELPT JE:

  • je hersenen opnieuw te programmeren, zodat je verlangt naar meer groente en fruit
  • je immuunsysteem te boosten
  • te ontgiften
  • een mooie en zuivere huid te ontwikkelen
  • een goede spijsvertering te ontwikkelen
  • gewicht te verliezen

Wil je meer weten? In onze brochure kun je alles lezen over de Mr.Morris Juice Detox. Vraag de brochure hieronder aan. Natuurlijk kun je ook even bij ons binnen lopen voor meer informatie!

BROCHURE AANVRAGEN

    Wil je eerst nog wat meer uitgebreide informatie. Vul dan dit formulier in om de Mr.Morris Juice Detox Brochure aan te vragen.